gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Once In Royal David's City
2. O Little Town Of Bethlehem
3. I Saw Three Ships
4. In Dulci Jubilo
5. The First Nowell
6. The Holly And The Ivy
7. Silent Night
8. Away In A Manger
9. While Shepherds Watched
10. In The Bleak Midwinter
11. Quem Pastores Laudavere
12. Ding Dong! Merrily On High
13. Sussex Carol: On Christmas Night All Christians Sing
14. O Come, All Ye Faithful
15. Hark! The Herald Angels Sing