gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Everybody Needs Somebody To Love (Version 1/mono)
2. Down Home Girl (Mono)
3. You Can't Catch Me (Mono)
4. Heart Of Stone (Mono)
5. What A Shame (Mono)
6. Mona (I Need You Baby) (Mono)
7. Down The Road Apiece (Mono)
8. Off The Hook (Mono)
9. Pain In My Heart (Mono)
10. Oh Baby (We Got A Good Thing Goin') (Mono)
11. Little Red Rooster (Mono)
12. Surprise, Surprise (Mono)