gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

‘Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Scram C Baby is de beste band van Nederland en Et Maintenant… Le Rock is een grandioze plaat.’ Aldus Gert Jonkers in Nieuwe Revu. We schrijven december 1996, ‘de grandioze plaat’ was het tweede album van Scram C Baby en een van de eerste op Excelsior Recordings. Geen speld tussen te krijgen, denk je als je Et Maintenant… Le Rock 26 jaar later weer eens opzet en terugdenkt aan de geweldige liveoptredens van Scram C Baby. Met als middelpunt zanger John Cees Smit bracht de band heerlijk onstuimige rock-’n-roll. Gruizig, gedreven en urgent. Afwisselend teder en explosief, net als op de plaat. Scram C Baby bestaat nog altijd en maakt nog even gepassioneerd intuïtieve rock-’n-roll.

Et Maintenant… Le Rock verschijnt 14 april na 26 jaar voor het eerst op vinyl en werd opnieuw gemixt door Frans Hagenaars samen met gitarist Frank van Praag en erfgenaam Willem Smit (Personal Trainer).
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Exolation
2. Kisses Suzuki
3. I'm In Your Band
4. Player
5. World Cup
6. Bathroomdesire
7. R(Ide)
8. As Alain
9. Top Gun
10. Milk
11. Trainer/container
12. Choke
13. Near Hangs As Far As Anger Has Fans
14. Picture Of My Hair
15. Air
16. Inches

nieuwsbrief