gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

JOESEF

PERMANENT DAMAGE

Label: BOLD CUT
Releasedatum: 13-01-2023
Herkomst: NL
Item-nr: 4432655
EAN: 5056167173953
Levertijd: Gemiddeld 28 werkdagen

Recensie

Joesef maakt soulvolle popliedjes en heeft al aardig wat voet aan de grond in Nederland. Zijn singles worden gedraaid op 3FM, Sublime, Soul & Jazz en zijn show in de Melkweg eerder dit jaar was binnen no time uitverkocht.

Joesef groeide op in Glasgow waar hij als jonge queer en echte fashionista opgroeide.“De kinderen uit de buurt lachte mij eerder om mijn schoenen uit dan om het feit dat ik homo was.” Het ontwikkelen van zijn seksuele geaardheid en alles wat daar mee te maken heeft, beschrijft hij in zijn muziek. Inmiddels woont Joesef in het bruisende Londen waar hij een boegbeeld voor de LHBTIQ+ community is en laat hij zichzelf en zijn karakter graag zien doormiddel van zijn kleding.

Na de succesvolle EP ‘Play Me Something Nice’ uit 2019 en de daaropvolgende uitstekende EP 'Does It Make You Feel Good' een jaar later, kondigt Joesef zijn debuutalbum aan, samen met de single, 'Joe' met bijbehorende video. Het album, ‘Permanent Damage’ verschijnt op 13 januari 2023 via AWAL/V2 Records. Op dit album deelt Joesef in 13 nummers blijvende schade, maar niet alleen in de negatieve zin; “Deze schade is niet alleen negatief, omdat je hierdoor ook snel door hebt wat je wel of niet verdient”.
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Permanent Damage
2. It's Been A Little Heavy Lately
3. East End Coast
4. Just Come Home With Me Tonight
5. Borderline
6. Didn't Know How (To Love You)
7. Apt 22
8. Shower
9. Joe
10. Blue Car
11. Moment
12. Last Orders
13. All Good

nieuwsbrief