gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Nobody Knows The Trouble I've Seen
2. Shadrack
3. Go Down, Moses
4. Rock My Soul (In The Bosom Of Abraham)
5. Ezekiel Saw The Wheel
6. On My Way (Got On My Travelin' Shoes)
7. Down By The Riverside
8. Swing Low, Sweet Chariot
9. Sometimes I Feel Like A Motherless Child
10. Jonah And The Whale
11. Didn't It Rain
12. This Train
13. Dear Old Southland