gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Tweede persing van >TK op vinyl is nu verkrijgbaar!Op vrijdag 16 december signeerde een aantal Kecks >tk bij Concerto en gaven ze zelfs een kort optreden!
v.l.n.r. Rick de Leeuw, Gerben Ibelings (drummer), Rob van Zandvoort (toetsenist/pianist), Phil Tilli (gitaar).


Een recensie van het album dat al in 2000 is uitgebracht – maar om een goede reden: voor het eerst is deze parel van de Nederlandse muziekgeschiedenis uit op vinyl! Afgelopen december was de ‘re-release-party’ in het Amsterdamse Concerto. De platen vlogen over de toonbank, al dan niet gesigneerd door de bandleden en er was zelfs een verrassend optreden van de band! Oude tijden herleefden en heel veel Kecks fans voelden zich weer even zo jong als toen, de jaren ’80 en ’90 - toen de band live zo goed was. Ontelbaar vaak live gezien en nooit was het slecht; vaak zelfs heel erg goed. Dan over het album: wellicht het meest mainstream in het gehoor liggende album van de band en met prachtige liedjes als Niemand Thuis (een prachtig sferisch nummer waarbij je de kou en eenzaamheid bijna fysiek voelt) en Ik Denk Nooit Meer Aan Jou (geweldige retorische tekst!) en het nummer met de onvergetelijke titel Zou Je Niettegenstaande De Recente Gebeurtenissen Toch Nog Een Verblijf Op Amoureus Gebied In Overweging Willen Nemen Alsjeblieft heeft dit album ook na meer dan twintig jaar niets aan kwaliteit ingeleverd. Verplichte kost voor alle TK liefhebbers! (Jasper Koot)

KANT A
1. Tröckener Kecks Op De Vlucht (4:16)
2. Tröckener Kecks Niemand Thuis (4:01)
3. Tröckener Kecks Meer Niet! (3:37)
4. Tröckener Kecks Hakken In Het Zand (3:58)
5. Tröckener Kecks Ik Denk Nooit Meer Aan Jou (4:55)
6. Tröckener Kecks Winnaars, Verliezers (4:02)
KANT B
1. Tröckener Kecks Deze Ochtend (3:54)
2. Tröckener Kecks Veel Te Veel Water (4:59)
3. Tröckener Kecks Geen Kaart, Geen Plan, Geen Gids(4:12)
4. Tröckener Kecks Zou Je Niettegenstaande De Recente Gebeurtenissen Toch Nog Een Verblijf Op Amoureus Gebeid In Overweging Willen Nemen Alsjeblieft (4:16)
5. Tröckener Kecks Zon Sprong Aan (3:13)
6. Tröckener Kecks Altijd Voor Het Eerst (4:45)
Door Redactie op

nieuwsbrief