gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

192 pagina‘s, 21 x 24 cm, hardcover

Een uitgebreide selectie rock-illustratries van Ever Meulen (BE, 1946).
Ever Meulen studeerde grafiek aan het St. Lucasinstituut in Gent en Brussel waar hij jaren later ook les zou geven aan tekenaars als Brecht Evens, Brecht Vandenbroucke en Pieter De Poortere. Zijn grafische loopbaan begon in 1970 bij het weekblad Humo, waar hij nog steeds regelmatig voor illustreert. Talloze strips, tekeningen, affiches en illustraties volgen voor onder meer Oor, Torhout Werchter Festival, The New Yorker, RAW, Libération en het Mallemunt festival. Diverse onderscheidingen en vele exposities later is het hoog tijd geworden voor een muzikaal overzicht. Rock In Stock bevat een uitgebreide bonte verzameling van meer dan 50 jaar muziekillustraties.
Een heerlijk kijkboek, niet alleen voor muziekliefhebbers want Ever Meulen is tevens een groot liefhebber van auto‘s en dames in al hun pracht die naast de nodige rock ’n‘ roll volop aanwezig zijn in deze uitgave.

Door Redactie op

nieuwsbrief