gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

BJORK

GREATEST HITS

Label: ONE LITTLE INDEPENDENT
Releasedatum: 05-01-2018
Herkomst: NL
Item-nr: 1419501
EAN: 5016958049829
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

Ook Bjork heeft inmiddels een Greatest Hits-release. De titel klopt niet helemaal, de tracks zijn gekozen door haar fans, terwijl een greatest hits toch juist iets is voor de minder fanatieke groep liefhebbers? Dat neemt niet weg dat we een prima overzicht te horen krijgen en de fan vindt toch ook nog een nieuwe track op deze compilatie.

Het walhalla voor de fan is echter de Family Tree-box, ook hier vinden we een verzamelaar, een selectie die Bjork hoogstpersoonlijk heeft samengesteld, maar meer nog een waar feest aan miniceedeetjes. Vijf in aantal boordevol hebbedingetjes. Deze zijn onderverdeeld in Roots, Strings en Beats, de titels van deze setjes spreken voor zich. Een schitterend kijkje in de onuitgebrachte muzikale wereld, tot nu toe, van Bjork. Daarnaast maakt Words dit unieke setje compleet. Dit alles ook nog in een werkelijk prachtige verpakking, en eigenlijk willen we het niet maar als er dan een minpuntje mocht zijn dan is dat ook tegelijkertijd de praktische onhandigheid van diezelfde verpakking. Niets dan lof voor deze release.

nieuwsbrief