gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

SOMEONE

OWLS

Label: TINY TIGER
Releasedatum: 03-02-2023
Herkomst: NL
Item-nr: 4493504
EAN: 5060914180071
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.

Recensie

SOMEONE MET RSD IN CONCERTO
Record Store Day komt er weer aan, de dag waarop wereldwijd het platenzaak-fenomeen in het zonnetje wordt gezet. Wij doen natuurlijk mee! En niet zomaar… op zaterdag 22 april vormt zich in Concerto een mini-festivalletje met optredens van de hotste Nederlandse acts. Kom dus niet alleen speuren naar exclusieve vinyl releases, maar drink een kopje koffie of een biertje met toffe livemuziek.
22 april 17:00 Someone instore! Facebook event



De Amsterdamse muzikante Tessa Rose Jackson houdt er niet van om dezelfde dingen te blijven doen. Als Someone maakte ze in 2020 het bonte, grotendeels elektronisch ingekleurde en wat psychedelisch aandoende ORBIT II, waarna ze in 2021 verraste met het soberdere, meer akoestische getinte en folky Shapeshifter. Op Owls gaat de muziek van Tessa Rose Jackson weer een andere kant op. Het derde album van Someone is weer wat voller en elektronischer ingekleurd dan het terecht in brede kring geprezen Shapeshifter. Owls is, meer dan zijn voorganger, een popalbum, maar voor dertien in een dozijn pop ben je bij Tessa Rose Jackson aan het verkeerde adres. De Amsterdamse muzikante maakte op haar vorige twee albums fantasierijke en knap in elkaar stekende muziek en dat doet ze opnieuw op Owls. De mooi ingekleurde songs op het album liggen bijzonder lekker in het gehoor, maar vergeet ook dit keer niet te luisteren naar alle mooie en bijzondere details die Someone in haar muziek heeft verstopt.
Door Erwin Zijleman op

nieuwsbrief