gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Met ‘Any Day Now’ levert de band hun zesde studio album af. Het is de opvolger van het succesvolle en met goud bekroonde ‘Sweet High’ uit 2019. Dat album markeerde na een onderbreking van 10 jaar de comeback van de band uit Tilburg. In 2019 keerde Krezip na tien jaar terug voor een exclusief optreden op Pinkpop en drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome. Aansluitend zou de band nog één laatste keer een rondje festivals doen om daarna hun comeback af te sluiten en terug te keren naar hun soloactiviteiten. Door de corona uitbraak kwamen de plannen van de band, net als voor vele andere artiesten, noodgedwongen en onverwacht tot stilstand. Alle festivaloptredens werden geannuleerd en daarmee stond ook de wereld van Krezip plotseling volledig stil.

“Ik merkte al snel hoe zeer ik de muziek miste”, aldus Jacqueline Govaert. “Het voelde alsof iemand op het hoogtepunt van het feestje ineens de lichten aandeed ". Desondanks bleek de pandemie voor de band ook een aangename verrassing met zich mee te brengen. Er ontstond tijd voor bezinning en ondanks het gebrek aan optredens groeide de behoefte om nieuwe muziek te maken. Jacqueline Govaert zegt daarover: “Het gaf ruimte voor andere gevoelens en bracht ook inspiratie en nieuwe inzichten. Ook al konden we niet live spelen, we hadden ontzettend veel behoefte om te zingen en nieuwe dingen te creëren met elkaar. Het deed ons beseffen dat we nog lang niet klaar waren met elkaar”.

Op 'Any Day Now' is de hunkering naar het samenzijn en de start van een nieuw begin duidelijk terug te horen.
180 gram audiophile vinyl
Gatefold sleeve with embossing
Includes 4-page booklet with lyrics + matching coloured innersleeve
Brand new 2023 album
Featuring the single "Make It A Memory" with Danny Vera
Crystal clear vinyl
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Ready For More
2. Any Day Now
3. In The Water
4. Better
5. Make You Mine
6. Running From
7. You Are You
8. Falling Into Place
9. Easy Feeling
10. Make It A Memory
11. Beautiful Ride

nieuwsbrief