gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

INDIE ONLY CLEAR VINYL

Portugal The Man is terug na een korte pauze met een gloednieuw album genaamd Chris Black Changed My Life, de opvolger van hun wereldwijde hit Woodstock. PTM heeft zichzelf een persoonlijke standaard gesteld om elke keer dat ze de studio ingaan om een nieuw album op te nemen, "de zaken anders aan te pakken".

Deze keer werkten ze samen met de beroemde producer Jeff Bhasker (Harry Styles, Kanye West, Beyonce, Mark Ronson, etc.) om hun proces uit te dagen. Het resultaat van deze samenwerking bracht een nieuwe diepte aan de muziek en een album dat volgens John Gourley, de leadzanger/liedjesschrijver, "ons meest complete album is dat een verhaallijn volgt van begin tot einde".

Het album levert op PTM's eclectische stijl, met invloeden uit muziek van over de hele wereld. Chris Black Changed My Life is een persoonlijk verhaal over het verlies van een vriend en de strijd die daarmee gepaard gaat, maar eindigt uiteindelijk met de kracht en eindeloze invloed die deze mensen zullen hebben op je leven.
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Heavy Games Ii (Feat Jeff Bhasker)
2. Grim Generation
3. Thunderdome [W.t.a]
4. Dummy
5. Summer Of Luv
6. Ghost Town
7. Time's A Fantasy
8. Doubt
9. Plastic Island
10. Champ
11. Anxiety:clarity

nieuwsbrief