gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Death Wish Blues, het eerste gezamenlijke album van Samantha Fish en Jesse Dayton, is een collaboratie die voortkomt uit een gedeelde passie voor het verleggen van de grenzen van de blues.
De stijlvolle Fish is explosief, maar levert elegant gitaarwerk. Sinds 2009 is de 34-jarige platinablonde dame uit Kansas één van de meest productieve bluesartiesten van dit moment. Dayton uit Austin Texas bracht sinds 1995 een reeks geprezen soloalbums uit. Hij leerde de gitaarriffs van country- gitaarvirtuoos Jerry Reed en werkte met countrylegendes Johnny Cash en Waylon Jennings. Hij tourde met de baanbrekende punkband X en werkte met Rob Zombie aan de soundtracks voor zijn iconische horrorfilms. Death Wish Blues is het verhaal van, hoe een generatiekloof en een scherp contrast in muzikale bagage leidt tot een van de meest prestigieuze samenwerkingen op bluesgebied. (On Top Of Blues)
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Deathwish
2. Down In The Mud
3. Riders
4. Settle For Less
5. Trauma
6. No Apology
7. Flooded Love
8. Lover On The Side
9. Rippin' And Runnin'
10. Dangerous People
11. Supadupabad
12. Know My Heart

nieuwsbrief