gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

MITSKI WINACTIE - VERLOTING CONCERTTICKETS
Onder de kopers van het nieuwe album 'The Land Is Inhospitable And So Are We' verloten we 10x2 kaarten voor het concert op 16 okt in TivoliVredenburg Utrecht.
Daarnaast geven wij twee testpersingen van het album weg.
Kans maken? Mail de bestelbevestiging of bon naar acties@platomania.nl o.v.v. "Mitski actie"
Meedoen kan t/m 11 oktober en de winnaars krijgen enkele dagen voor het concert bericht

LIMITED ROBIN BLUE EGG VINYL + POSTCARD

Mitski (Miyawaki) trok niet heel veel aandacht met haar eerste drie albums, maar met het in 2016 verschenen Puberty 2 schaarde ze zich onder de smaakmakers binnen de indie scene. Sindsdien laat de Amerikaanse muzikante keer op keer horen hoe veelzijdig ze is en schakelt ze moeiteloos tussen gruizige indierock en elektronische indiepop. Het kwam allemaal samen op het vorig jaar verschenen jaarlijstjesalbum Laurel Hell, dat nu wordt gevolgd door The Land Is Inhospitable And So Are We. Mitski noemt haar nieuwe album haar meest Amerikaanse album tot dusver en dat is niet voor niets. De muzikante uit New York kiest op haar nieuwe album voor wat meer ingetogen en organischer klinkende songs met invloeden uit de folk en de country. Het zijn stemmig ingekleurde songs met hier en daar flink wat strijkers, maar de arrangementen kunnen bij vlagen ook behoorlijk uitbundig en tegendraads zijn. The Land Is Inhospitable And So Are We klinkt in muzikaal opzicht anders dan de vorige albums van Mitski, die ook beter is gaan zingen en overtuigt met donkere en meeslepende vocalen. Het is knap hoe Mitski ook op haar zevende album weer nieuwe wegen in slaat en het hoge niveau van haar vorige albums wederom weet te overtreffen. (Erwin Zijleman)

1.Bug Like an Angel 03:32
2.Buffalo Replaced
3.Heaven
4.I Don't Like My Mind
5.The Deal
6.When Memories Snow
7.My Love Mine All Mine
8.The Frost
9.Star
10.I'm Your Man
11.I Love Me After You
Door Redactie op

nieuwsbrief