gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Have You Seen Your Mother, Baby, Standing In The Shadow? (Mono)
2. Paint It, Black (Mono)
3. It's All Over Now (Mono)
4. The Last Time (Mono)
5. Heart Of Stone (Mono)
6. Not Fade Away (Mono)
7. Come On (Mono)
8. (I Can't Get No) Satisfaction (Mono)
9. Get Off Of My Cloud (Mono)
10. As Tears Go By (Mono)
11. 19Th Nervous Breakdown (Mono)
12. Lady Jane (Mono)
13. Time Is On My Side (Version 2/mono)
14. Little Red Rooster (Mono)