gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Time Is On My Side (Mono Version)
2. Heart Of Stone (Stereo Version / Remastered 2002)
3. Play With Fire (Mono Version)
4. (I Can't Get No) Satisfaction (Mono Version)
5. As Tears Go By (Mono Version)
6. Get Off Of My Cloud (Mono Version)
7. Mother's Little Helper
8. 19Th Nervous Breakdown (Mono Version)
9. Paint It, Black
10. Under My Thumb
11. Ruby Tuesday
12. Let's Spend The Night Together
Disc 2
1. Jumpin' Jack Flash (Mono Version)
2. Street Fighting Man
3. Sympathy For The Devil
4. Honky Tonk Women (Mono Version)
5. Gimme Shelter
6. Midnight Rambler (Live From Madison Square Garden, New York/1969)
7. You Can't Always Get What You Want
8. Brown Sugar
9. Wild Horses