gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

DEWOLFF

LIVE & OUTTA SIGHT 3 -COLOURED-

Label: ELECTROSAURUS RECORDS
Releasedatum: 29-09-2023
Herkomst: NL
Item-nr: 4587867
EAN: 8716059016986
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

3LP Gelimiteerde editie gekleurd vinyl met 3 kleuren per album! LP1: slightly gold, LP2: dirty pink, LP3: safari.
3 x 180 grams vinyl met bedrukte binnenhoezen en speciaal verpakt in een uitgesneden hoes zodat mensen hun eigen voorkant kunnen maken.

Zoals bekend houden Neerlands southern rock helden DeWolff niet van stilzitten, maar des te meer van optreden. Iedereen die ze ooit op het podium heeft gezien, weet dat ze tomeloze inzet combineren met ijzersterk muzikaal vakmanschap, zodat je altijd een waanzinnig toffe show ziet. Niet voor niets hebben ze pas de Gouden Notekraker voor de artiest met de bijzonderste live-prestaties gewonnen. Dus is het prettig als we die live-belevenis ook thuis een beetje kunnen ervaren. Gelukkig komen ze dan, zoals het een ambachtelijke rockband betaamt, om de drie a vier studio-albums met een live-plaat. Dus ligt er nu live-album nummer drie (of vier, als je die met het Metropole Orkest meerekent), met songs van Love, Death & In Between, Wolffpack en Tascam Tapes. Komend najaar krijg je volop de kans om ze in ons land te zien; tot die tijd is het genieten geblazen met Live & Outta Sight 3!
Door Louk Vanderschuren op

Tracks

Disc 1
1. Night Train
2. Heart Stopping Kinda Show
3. R U My Savior?
4. Made It To 27
5. Nothing's Changing
Disc 2
1. Will O' The Wisp
2. Jacky Go To Sleep
3. Gilded (Ruin Of Love)
4. Yes You Do
5. Live Like You
6. Blood Meridian I
7. Blood Meridian Ii
Disc 3
1. Treasure City Moonchild
2. Message For My Baby
3. Rosita

nieuwsbrief