gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

180 gram audiophile vinyl
Inclusief insert met songteksten
Met o.a. “Mooi Liedje", "Als Het Vuur Gedoofd Is", "Vondelpark Vannacht", "Henk" & "Als Je Bij Me Weggaat"
Gelimiteerde editie van 1000 individueel genummerde exemplaren op "Vondelpark" groen vinyl

Acda en De Munnik is het Nederlands cabaret en muziek duo bestaande uit Thomas Acda en Paul de Munnik. Hun teksten gaan voornamelijk over de liefde, het strand, de jeugd en het leven.

Op het album Acda & De Munnik maken we voor het eerst kennis met Herman in hun debuutsingle "Als Het Vuur Gedoofd Is." Het is het verhaal van Herman, die terugkijkt op zijn leven tot dan toe en tot de conclusie komt dat alles anders is verlopen dan hij gehoopt had, ondanks dat hij een vrouw, kind, huis, auto en een baan heeft. Op het album staan verder ook de A&DM klassiekers als "Lopen Tot De Zon Komt", "Vondelpark Vannacht" en de inmiddels befaamde cover van het Jacques Brel nummer "De Stad Amsterdam." "Mooi Liedje" is misschien wel het meest emotionele liedje van het album, waarin de pijn en eenzaamheid na een relatiebreuk op zeer intieme wijze wordt bezongen door Paul de Munnik.

Acda & De Munnik is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 1000 individueel genummerde exemplaren op "Vondelpark" groen gekleurd vinyl en bevat een insert met songteksten.
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Als Het Vuur Gedoofd Is
2. Drie Keer Vallen
3. Lopen Tot De Zon Komt
4. Vondelpark Vannacht
5. Dag Esmee
6. Niemand Sterft
7. Het Geeft Niet
8. Henk
9. Wacht Op Mij
10. Tien Seconden
11. Mooi Liedje
12. Zwerver Met Een Wekker
13. De Stad Amsterdam
14. Als Je Bij Me Weggaat

nieuwsbrief