gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

DELANGE, ILSE

TAINTED

Label: IDVD
Releasedatum: 03-05-2024
Herkomst: NL
Item-nr: 4638141
EAN: 0602465177053
Levertijd: Verwacht op 03-05

Recensie

‘Tainted’ is het nieuwe album van Ilse DeLange. Met hits als ‘So Incredible’, ‘Miracle’, ‘Puzzle Me’ en ‘The Great Escape’, meerdere met multi-platina bekroonde albums, talloze gewonnen prijzen (waaronder Edisons, een Gouden Harp, een Gouden Notenkraker en de Popprijs) en haar succes met The Common Linnets is zij niet alleen één van de meest succesvolle artiesten in Nederland, maar ook zeer succesvol in Duitsland.

Op het nieuwe album ‘Tainted’ zijn breuken in allerlei vormen het grote thema. Bij iedere relationele breuk, of het nu binnen een familie is, in een werkrelatie of met een geliefde, komen er emoties los: twijfel, onzekerheid, zelfreflectie. De titel zegt het al: je blik op de wereld en op mensen wordt anders, raakt gekleurd. Iedere persoon kijkt vanuit een ander perspectief, heeft een eigen waarheid en een eigen verwerkingsproces.

De songs op ‘Tainted’, inclusief de singles ‘Willling’, ‘Drown Us Out’, ‘Confetti Shotgun’, en de gelijknamige nieuwe single zijn geschreven in Berlijn, in Nashville en bij Ilse thuis. Niels Zuiderhoek produceerde het album in coproductie met Ilse en Matthijs van Duijvenbode.
Door Redactie op

nieuwsbrief