gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

The Goddess Edition is de nieuwe, uitgebreide versie van Laufey’s succesvolle album van vorig jaar. De IJslandse artiest met Chinese wortels betovert je als het ware met dit jazz album. Met een zoete mix van dromerige vocals en prachtige minimalistische melodieën spint ze een web waarin je vast komt te zitten. Haar vier nieuwe singles (It could happen to you, Trouble, Bored en Goddess) zijn een prachtige toevoeging aan een al schitterend jazzy popalbum. Dit album staat in het thema van liefde van alle soorten en alle emoties die erbij komen kijken: verdriet, verveling, verwarring, hoop etc. Ze weet die gecompliceerde gevoelens te vertalen op een manier die herkenbaar is voor iedereen. Het laatste nummer van het album Goddess is haar meest oprechte lied. Zacht, introspectief en daarom verwoestend. Ze vertelt over het perfecte plaatje dat de mensen die haar op het podium zien van haar schetsen. Op het podium zien mensen haar als een godin, maar die illusie vervaagt als ze het podium verlaat. Goddess is rauw, eerlijk en een mooie boodschap om dit vernieuwde album mee af te sluiten. (Loes Bruins)

The Goddess Edition features four brand-new original songs including lead single "Goddess". The 2-disc expanded package features dark blue vinyl, an updated booklet, and a custom board game.
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Dreamer
2. Second Best
3. Haunted
4. Must Be Love
5. While You Were Sleeping
6. Lovesick
7. California And Me
8. Nocturne (Interlude)
9. Promise
Disc 2
1. From The Start
2. Misty
3. Serendipity
4. Letter To My 13 Year Old Self
5. Bewitched
6. Track 15
7. Track 16
8. Goddess
9. Goddess

nieuwsbrief