gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. That Old Black Magic
2. Beyond The Sea
3. I Ve Got You Under My Skin
4. What A Difference A Day Makes
5. I Get A Kick Out Of You
6. I Ve Got The World On A String
Disc 2
1. Love Me Or Leave Me
2. My Foolish Heart
3. September In The Rain
4. Fly Me To The Moon
5. Sunny Side Of The Street
6. Moon River