gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

LISTENING SESSION IN CONCERTO!
Het nieuwe album "I Hear You" kan je een dag voor release al luisteren en aanschaffen.
Bij aanschaf krijg je een luxe print met de foto van de albumcover er gratis bij en je maakt kans op het winnen van een print van 80x80cm groot!
Dit event vind plaats in winkel 1 in Concerto. Tegelijkertijd is er ook een Charli XCX luistersessie en album pre-sale. Pre-order hieronder "I Hear You" en de bestelling ligt klaar tijdens de listening session.
Naast een versie op "Indie Only Blue Vinyl" krijgen wij een Picture Disc editie. Die is in NL exclusief via Concerto & Plato verkrijgbaar!

Donderdag 6 juni | Aanvang 17:00 | Aanmelden via concerto.weticket.com

Updates volgende via de Concerto Instagram paginaLIMITED INDIE ONLY BLUE VINYL

Bij het beluisteren van de zomerhit (It Goes Like) Nanana leek er mogelijk nog sprake van een eendagsvlieg. Nu is daar het geweldige debuutalbum van de in Zuid-Korea geboren en in Berlijn woonachtige Peggy Gou. Naast zangeres is ze producer en DJ, eentje met inmiddels enorme staat van dienst. De titel van het album I Hear You verwijst naar diepere achtergronden van horen en gehoord worden. De plaat herbergt 10 zorgvuldig uitgewerkte tracks. Peggy Gou lijkt helemaal los te zijn gekomen en ze verzorgt zelf vrijwel alle stukjes muziek, door de elektronische productie en zang voor haar rekening te nemen. Op het album staat naast veelal eigen werk, onder andere een samenwerking met Lenny Kravitz (I Believe in Love Again). Bij het beluisteren van het album wordt je allerlei kanten opgegooid. De tracks zijn een mengeling van jaren 80 en 90 disco tot trance, bevatten talloze aanstekelijke ritmes, een fantastisch zingende Peggy Gou en dippen diverse stijlen electronica in pure pop. Soms klinkt SNAP door in de tracks, dan weer lijkt haar stem op Sade. Een bijzonder uitstapje op het album is een instrumentaal nummer Seoulsi Peggygou (서울시페기구), dat teruggrijpt op haar Koreaanse achtergrond, op een verder grenzeloze plaat. Een echte aanrader deze veelzijdige plaat. (Cornelis Groot)

ALBUM TRACKLIST: 

Your Art
Back To One
I Believe In Love Again (with Lenny Kravitz)
All That (ft. Villano Antillano)
(It Goes Like) Nanana
Lobster Telephone
Seoulsi Peggygou (서울시페기구)
I Go
Purple Horizons
1+1=11
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Your Art
2. Back To One
3. I Believe In Love Again (With Lenny Kravitz)
4. All That (Ft. Villano Antillano)
5. (It Goes Like) Nanana
6. Lobster Telephone
7. Seoulsi Peggygou (Ì,Oìs,Ì<Oíäÿê,°Êµ¬)
8. I Go
9. Purple Horizons
10. 1+1=11

nieuwsbrief