gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

NXWORRIES & KNXWLEDGE & ANDERSON .P

WHY LAWD

Label: LABELS S STONES THROW
Releasedatum: 07-06-2024
Herkomst: NL
Item-nr: 4654311
EAN: 0659457250027
Levertijd: Verwacht op 07-06

Recensie

The long-awaited second album from NxWorries – the iconic duo of superstar vocalist Anderson .Paak and GRAMMY Award-winning beatmaker and producer Knxwledge.

R&B mixen met hiphop: het lijkt vanzelfsprekend, maar is dat ook zo? Welke samples passen goed bij de zangstem? En hoe laat je de boel niet repetitief klinken, waarbij sprankeling en verrassing nooit ver weg zijn? NxWorries is een schoolvoorbeeld voor hoe je de twee genres in elkaar doet overvloeien. Het betreft een samenwerking tussen hiphopproducer Knxwledge, bekend om zijn onorthodoxe sampling, warm gebruik van (over)saturatie en filters evenals prettig-chaotische drum cuts, en R&B-zanger/alleskunner/superster Anderson .Paak. Het is overigens niet de eerste keer dat de twee elkaar hebben gevonden: ze brachten in 2016 al Yes Lawd! uit. Ook nu weten ze hun krachten weer subliem te combineren. Verwacht instrumentals vol met soul en soepele gitaargeintjes, zo warm dat de zon haast wel moet beginnen met schijnen. Zoals altijd weet Knxledge de meest obscure singletjes te flippen, zoals de soulballad How Would You Like It? van T.I.M.E. - en alleen die zoektocht naar verborgen pareltjes is de aanschaf al waard. De beats worden vergezeld door de, soms rap-achtige, zang van Anderson .Paak, een stem die jullie inmiddels wel moeten kennen (en liefhebben). Bekende namen (Earl Sweatshirt, Snoop Dogg & H.E.R.) passeren de revue. Een plaat die je eigenlijk alleen maar vrolijk maakt! (Ruben de Melker)

Tracklist:

1. ThankU (feat. Dave Chappelle)
2. 86Sentra
3. MoveOn
4. KeepHer (feat. Thundercat)
5. Distractions
6. Lookin’
7. WhereIGo (feat. H.E.R.)
8. Daydreaming
9. FromHere (feat. Snoop Dogg & October London)
10. FallThru
11. Battlefield
12. HereIAm
13. OutTheWay (feat. Rae Khalil)
14.SheUsed
15. MoreOfIt
16. NVR.Remix (feat. Charlie Wilson)
17. DistantSpace
18. WalkOnBy (feat. Earl Sweatshirt & Rae Khalil)
19. EvnMore
Door Redactie op

nieuwsbrief