gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

‘Samen Tegen Elkaar’ is het tweede studioalbum van Goldband. Na een stormachtige introductie wist de band binnen 3 jaar alles te doen waar de meeste artiesten een hele carrière voor nodig hebben. De uitverkochte shows, mainstages van alle grote festivals, platina platen, Edisons en mediaschandalen volgden elkaar zo snel op dat er in het vacuüm van deze duizeling wel nieuwe muziek gemaakt moést worden.

Op dit album verkennen Milo, Boaz en Karel de relatie met zichzelf met elkaar en met de prachtige storm die zij gecreëerd hebben; Goldband. Van drie simpele jongens uit Den Haag binnen no-time naar supersterrenstatus doet wat met kwesties als vriendschap, zelfbewustzijn en liefde.

Daarnaast schijnt het album ook een licht op een breder maatschappelijker thema. De wereld staat in brand, de systeemfouten worden pijnlijk zichtbaar en iedereen is samen tegen elkaar.

Zoals we inmiddels van Goldband gewend zijn is geen genre of onderwerp te gek en conformeren ze zich zo min mogelijk aan de verwachtingen van het publiek. Bereid je maar voor.
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. De Band Van Karel
2. You & Me
3. Het Is Voorbij
4. Fml
5. Sex
6. Spijt
7. Zouderooid
8. Vuur & Vlam
9. Naakt Op Het Plein
10. Keer Op Keer
11. Slapen
12. Ik Kom Naar Huis
13. Rubber & Asfalt
14. Adem In
15. Hou Het Simpel
16. Stop Met Kijken
17. Samen Tegen Elkaar

nieuwsbrief