gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

INCOGNITO

BEES & THINGS & FLOWERS

Label: DOME
Releasedatum: 29-09-2006
Herkomst: NL
Item-nr: 1978044
EAN: 5034093412087
Levertijd: Gemiddeld 28 werkdagen

Recensie

De albumtitel Bees Things Flowers is wat al te zoetsappig, maar verder is dit nieuwe album van Incognito uiteraard meer dan welkom. Het jazzdance-gezelschap is al voorbij de mooiste jaren uit hun carriere en staat inmiddels weer relatief alleen in het genre waarin ze opereren. Toch heeft dat nooit afgedaan aan de inspiratie waarmee ze platen opnemen.

Ook Bees Things Flowers klinkt als een klok, met de warme geproduceerde combinatie van bekende nummers als Summer In The City en Always There en eigen werk. Zangeres Carleen Anderson speelt met leadzang in 3 nummers een prettige grote rol op dit album, dat opvallend ingetogen klinkt en door de band is opgedragen aan de zomer. En om een enorm cliche toch maar in te koppen: dit is inderdaad een enorm aangename zomerplaat, voor op het terras met rose en tapas. Beetje laat in het jaar, maar geniet er toch maar van, mocht je de kans hebben..

nieuwsbrief