gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

FAT FREDDY'S DROP

LIVE AT ROUNDHOUSE

Genre: Dance
Label: DROP
Releasedatum: 10-09-2010
Herkomst: NL
Item-nr: 2642847
EAN: 0730003461729
Levertijd: Gemiddeld 28 werkdagen

Recensie

Een van mijn persoonlijke hoogtepunten van Lowlands was dit jaar het Nieuwzeelandse Fat Freddy's Drop. Met een heerlijk lome mix van Dub, Reggae en Soul pakte het zevental de Bravo-tent helemaal in. Trage beats vol echo's, stuwend toetsenwerk, zware bassen en swingende blazers getopt door de karakteristieke vocalen van Joe Dukie zorgden voor een broeierig feestje.

Dit gevoel wordt fanastisch weergegeven op de cd Live At Roundhouse London (november 2008). De zes tracks op dit album zijn voornamelijk afkomstig van het laatste album, Dr. Boondigga and the Big BW. De nummers klokken allemaal boven de tien minuten en ontaarden in vette jams waarin iedere afzonderlijke muzikant flink de ruimte krijgt. Fat Freddy's Drop laat horen van vele muzikale markten thuis te zijn, en bij het beluister van dit prima album wordt je meegenomen op de prettig golvende oceaan die deze sympathieke band weet te creeren.

Tracks

Disc 1
1. The Camel
2. The Raft
3. Flashback
4. Pull The Catch
5. The Nod
6. Shiverman

nieuwsbrief