gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
2 voor € 10,00

LOLA KITE

LIGHTS

Genre: Pop & Rock
Label: EXCELSIOR
Releasedatum: 14-01-2011
Herkomst: NL
Item-nr: 2644121
EAN: 8714374962377
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.

Recensie

Combineer drumcomputergestuurde indierock met meerstemmige samenzang en je krijgt Lola Kite. Mix wonderschone muzikale melodieën met zangpartijen die galmen alsof ze in een leeg zwembad zijn opgenomen en je hoort Lola Kite. Vermeng eighties synthesizersounds met galmende Pink Floyd-psychedelica en je hebt Loka Kite. Hoor deze Depeche Mode-electropop, Human League-harmonieën en Soft Cell-symfonieën en het blijken de bouwstenen en het cement van Lola Kite.

Fantaseer over wild dansen op deze lichtvoetige, vrolijke, springerige en kleurrijke lollypop. Denk daarbij aan de kunstmatig zoete, maar daardoor veel gezondere, prikkeling van Cola Light, zie die speelse vlieger dartelen tegen een hemelsblauwe lentelucht.

Laat Keez Groenteman (ook bekend als High The Moon), Jasper Verhulst (eveneens bassist van Moss) en Bram Vervaet (tevens lid van Bluem) daarom samen musiceren en je ervaart misschien wel je eigen Grote Weg naar het Licht. Uiteindelijk kan het niet anders of je gaat deze Amsterdamse band warm omarmen. Het moet gewoon gezegd: Lola Kite is een band met een uniek geluid in de Nederlandse pop- en rockmuziek anno 2011.

Tracks

Disc 1
1. Why Try
2. September Song
3. Everything Is You
4. Dust And Doubts
5. Isle Of You
6. On Your Side
7. Rainbow At Night
8. Different Story
9. The River
10. At The Gate
11. Slow Cat

nieuwsbrief