gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Na Help is dit de tweede Beatles film die opnieuw uitkomt in een gerestaureerde versie. Voor de animatiefilm is alles uit de kast getrokken om het beeld te optimaliseren en dat is zeer fraai gelukt. Minutieus is men met de hand beeld voor beeld gaan oppoetsen en het resultaat is zeker voor deze psychedelische tekenfilm opzienbarend. De kleuren zijn fel, het geluid glashelder en de muziek klinkt fantastisch. In de reissue is ook ruimte gemaakt voor commentaren van de makers en er is een fraai boekje toegevoegd.

De bijbehorende soundtrack is ook onder handen genomen en dan hebben we het niet over het album dat in 1968 verscheen (die met een kant de George Martin filmscore en op de andere wat matige overgebleven songs) maar over de ‘songtrack’ cd die in 1999 verscheen. Hierop natuurlijk die vier songs die zijn aangevuld met tracks die in de film te horen zijn. Meest opvallend is de Harrison song It’s All Too Much die alleen hier in zijn volledige, doorgetripte versie te horen is en natuurlijk Hey Builldog, een haast vergeten Lennon song.

Tracks

Disc 1
1. Yellow Submarine
2. Hey Bulldog
3. Eleanor Rigby
4. Love You To
5. All Together Now
6. Lucy In The Sky With Diamonds
7. Think For Yourself
8. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
9. With A Little Help From My Friends
10. Baby, You're A Rich Man
11. Only A Northern Song
12. All You Need Is Love
13. When I'm Sixty-Four
14. Nowhere Man
15. It's All Too Much

nieuwsbrief