gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Guitar Man (Live)
2. Dialogue (Live)
3. Love Me Tender (Live)
4. Saved (Live)
5. Trying To Get To You (Live)
6. Memories
7. Guitar Man (Live)
8. If I Can Dream (Live)
Disc 2
1. Introduction: Also Sprach Zarathustra (Theme From 2001: A Space Odyssey) (Live)
2. See See Rider (Live)
3. Burning Love (Live)
4. Something (Live)
5. You Gave Me A Mountain (Live)
6. Steamroller Blues (Live)
7. My Way (Live)
8. Love Me (Live)
9. Johnny B. Goode (Live)
10. It's Over (Live)
11. Blue Suede Shoes (Live)
12. I'm So Lonesome I Could Cry (Live)
13. I Can't Stop Loving You (Live)
14. Hound Dog (Live)
15. What Now My Love (Live)
16. Fever (Live)
17. Welcome To My World (Live)
18. Suspicious Minds (Live)
19. Introductions By Elvis (Live)
20. I'll Remember You (Live)
21. Whole Lotta Shakin' Goin' On (Live)
22. An American Trilogy (Live)
23. A Big Hunk O' Love (Live)
24. Can't Help Falling In Love (Live)
Disc 3
1. See See Rider (Live)
2. Release Me (And Let Me Love Again) (Live)
3. Sweet Caroline
4. Runaway (Live)
5. The Wonder Of You
6. Polk Salad Annie (Live)
7. Yesterday
8. Proud Mary (Live)
9. Walk A Mile In My Shoes (Live)
10. Let It Be Me (Live)
Disc 4
1. I Just Can't Help Believin' (Live)
2. Twenty Days And Twenty Nights
3. How The Web Was Woven
4. Patch It Up
5. Mary In The Morning
6. You Don't Have To Say You Love Me
7. You've Lost That Loving Feeling (Live)
8. I've Lost You
9. Just Pretend (Live)
10. Stranger In The Crowd
11. The Next Step Is Love
12. Bridge Over Troubled Water
Disc 5
1. See See Rider (Live)
2. I Got A Woman (Live)
3. Love Me (Live)
4. Trying To Get To You (Live)
5. Hound Dog (Live)
6. Why Me Lord - Live Version
7. How Great Thou Art (Live)
8. I Can't Stop Loving You (Live)
9. Help Me (Live)
10. An American Trilogy (Live)
11. Let Me Be There (Live)
12. My Baby Left Me (Live)
13. Lawdy Miss Clawdy (Live)
14. Can't Help Falling In Love (Live)
15. Closing-Vamp (Live)