gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

GO BACK TO THE ZOO

ZOO

Genre: Pop & Rock
Label: V2
Releasedatum: 14-02-2014
Herkomst: NL
Item-nr: 3218472
EAN: 8717931325554
Levertijd: Gemiddeld 28 werkdagen

Recensie

INSTORE PLATO UTRECHT

Donderdag 20 februari een instore optreden van Go Back To the Zoo in de Plato in Utrecht!

Aanvang: 18:30, entree zoals altijd gratis


Exotische klanken, een typisch pianootje, gospelkoortje. Heel even denk je dat de verkeerde plaat is opgezet, maar niets blijkt minder waar. Zo begint het nieuwe album van Go Back To The Zoo. Was het Amsterdamse kwartet de afgelopen tijd een beetje uit beeld geraakt, leek de poel met hits opgedroogd te raken, verschijnt op Valentijnsdag doodleuk album nummer 3 opnieuw propvol met catchy tunes. De afgelopen twee jaar werden meer dan 50 liedjes geschreven, voordat contact gezocht werd met de Britse sterproducer Youth (bassist en medeoprichter van Killing Joke). Hij zorgde voor de gekke geluidjes die we de hele plaat lang tegenkomen. In tegenstelling tot het vorige album Shake A Wave omarmt Go Back To The Zoo nu juist veel meer de diversiteit. Head Up High herinnert aan Primal Scream, maar ook Blondie, The Cars, The Rolling Stones en The Stone Roses hadden hun invloed op ZOO. Single (I Just Wanna) Milkshake is de perfecte link tussen hoog- en laagcultuur en voor het eerst waagt de band zich ook aan een heuse ballad – en wàt voor een - Home. ZOO heeft internationale allure.

bij aankoop van de nieuwe Go Back To The Zoo op VINYL ontvang je een gratis vinyl single. Het is een op prachtig roze vinyl geperste single van Milkshake met op de B kant Hero of Our Time. Zo lang de voorraad strekt!

Tracks

Disc 1
1. Head Up High
2. (I Just Wanna) Milkshake
3. Charlene
4. Hero Of Our Time
5. You
6. Situation
7. Julia
8. Bedroom
9. Decision
10. Victoria
11. Miracle
12. Home

nieuwsbrief