gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Doet Steven Wilson wel eens iets anders dan zich met muziek bezig houden? Hij maakt met grote regelmaat soloalbums, heeft er nog talloze andere bandjes bij, remixt en treedt met grote regelmaat op. En zelden slaat Wilson de plank mis. Ook niet op dit tussendoortje met 12 covers die Wilson tussen 2003 en 2010 op 6 gelimiteerde singles uitbracht. 6 covers op de A-kant, 6 originelen.

Wie Donovan's Lord Of The Reedy River covert is bij voorbaat al een held. The Day Before You Came van Abba lijkt een merkwaardige keuze maar ontdaan van de gedateerde synthesizers bij Abba is deze akoestische versie een bewijs van zowel de kwaliteit van de compositie als de uitvoering van Steven Wilson. En dat geldt ook voor de overige covers. De Wilson-composities zijn, afgezien van het adembenemende An End To An End weinig opzienbarend, maar vormen desalniettemin een welkome aanvulling op zijn imposante oeuvre.

Tracks

Disc 1
1. Thank You
2. Moment I Lost
3. The Day Before You Came
4. Please Come Home
5. A Forest
6. Four Trees Down
7. The Guitar Lesson
8. The Unquiet Grave
9. Sign 'o' The Times
10. Well You're Wrong
11. Lord Of The Reedy River
12. An End To End

nieuwsbrief