gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. What A Wonderful World
2. Indiana
3. A Kiss To Build A Dream On
4. The Bucket's Got A Hole In It
5. New Orleans Function (Free As A Bird / Didn't He Ramble)
6. Mack The Knife
7. C'est Si Bon (It's So Good)
8. Ole Miss Blues
9. La Vie En Rose
10. The Faithful Hussar
11. After You've Gone
12. When It's Sleepy Time Down South
Disc 2
1. Cabaret
2. Muskrat Ramble
3. Blueberry Hill
4. Black And Blue
5. On The Sunny Side Of The Street
6. Struttin' With Some Barbecue
7. When The Saints Go Marchin' In
8. Basin Street Blues
9. Now You Has Jazz
10. High Society Calypso
11. When It's Sleepy Time Down South