gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Your Love Is King
2. Hang On To Your Love
3. Smooth Operator (Single Version)
4. Jezebel
5. The Sweetest Taboo
6. Is It A Crime
7. Never As Good As The First Time
8. Love Is Stronger Than Pride
Disc 2
1. Paradise
2. Nothing Can Come Between Us
3. No Ordinary Love
4. Like A Tattoo
5. Kiss Of Love
6. Please Send Me Someone To Love
7. Cherish The Day
8. Pearls