gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Mr. Tambourine Man (Live)
2. Shelter From The Storm (Live)
3. Love Minus Zero / No Limit (Live)
4. Ballad Of A Thin Man (Live)
5. Don't Think Twice, It's All Right (Live)
6. Maggie's Farm (Live)
7. One More Cup Of Coffee (Valley Below) (Live)
8. Like A Rolling Stone (Live)
9. I Shall Be Released (Live)
10. Is Your Love In Vain? (Live)
11. Going, Going, Gone (Live)
Disc 2
1. Blowin' In The Wind (Live)
2. Just Like A Woman (Live)
3. Oh, Sister (Live)
4. Simple Twist Of Fate (Live)
5. All Along The Watchtower (Live)
6. I Want You (Live)
7. All I Really Want To Do (Live)
8. Knockin' On Heaven's Door (Live)
9. It's Alright, Ma (I'm Only Bleeding) (Live)
10. Forever Young (Live)
11. The Times They Are A-Changin' (Live)