gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

DREAM THEATER

IMAGES AND WORDS

Label: ATCO
Releasedatum: 06-07-1992
Herkomst: NL
Item-nr: 20655
EAN: 0075679214829
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

Voor diegene die de laatste 10 jaar onder een steen hebben geleefd: Dream Theater maakt symfonisch/progressieve rock/metal van hoge kwaliteit. I.p.v. 2 losse dvd's uit te brengen van de eerder verschenen video's Images And Words Live In Tokyo en 5 Years In A Livetime brengen ze gelijk een dubbeldvd uit waardoor je dus in 1 keer meer dan 4 uur muziek in 5.1 kwaliteit hebt.

Op disc 1 zien we de dan nog tamelijk jonge band in actie in Japan tijdens hun Images And Wordstour onderbroken door beelden van achter de schermen. Daarnaast staan er 3 videoclips op: Pull Me Under!, Take The Time en Another Day en zien we de band aan het werk tijdens de opnames van het meesterlijke Images And Words.

Op disc 2 zien we de band in actie op zowel grote (Parijs) alsmede kleine podia tijdens de intiemere fancluboptredens in Londen en Rotterdam). Ook hier weer een kijkje achter de schermen bij verschillende optredens, signeersessies, in de studio tijdens de opnames van Awake en Falling Into Infinity, het spelen van covers met andere bekende muzikanten en 3 videoclips (Lie, Hollow Years en The Silent Man).

Er staat alleen geen ondertiteling in ons eigen taaltje op de dvd maar dat zij ze vergeven met zo'n schat aan materiaal waar je met 1 druk op de knop van je afstandsbediening bij bent.

Tracks

Disc 1
1. Pull Me Under
2. Another Day
3. Take The Time
4. Surrounded
5. Metropolis [Part I] (The Miracle And The Sleeper)
6. Under A Glass Moon
7. Wait For Sleep
8. Learning To Live

nieuwsbrief