gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service



Label: WEA
Releasedatum: 30-03-1990
Herkomst: US
Item-nr: 21064
EAN: 0075992610827
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar


Disc 1
1. Still Feeling Blue
2. We'll Sweep Out The Ashes In The Morning
3. A Song For You
4. Streets Of Baltimore
5. She
6. That's All It Took
7. The New Soft Shoe
8. Kiss The Children
9. Cry One More Time
10. How Much I've Lied
11. Big Mouth Blues
12. Return Of The Grievous Angel
13. Hearts On Fire
14. I Can't Dance
15. Brass Buttons
16. $1000 Wedding
17. Medley Live From Northern Quebec
18. Love Hurts
19. Ooh Las Vegas
20. In My Hour Of Darkness