gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

LAMBCHOP

FLOTUS

Genre: Pop & Rock
Label: CITY SLANG
Releasedatum: 04-11-2016
Herkomst: NL
Item-nr: 3605820
EAN: 4250506818418
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.

Recensie

Het is geen geheim dat Kurt Wagner sinds een tijdje graag mag experimenteren met elektronische hulpmiddelen. Vorig jaar bracht hij met twee ander Lambchop-leden al een goed ontvangen electroplaat uit onder de naam HeCTA, maar nog niet eerder speelde het zo'n grote rol tijdens zijn bekendste uitlaatklep Lambchop. Eenmaal de smaak te pakken en ook een beetje beïnvloed door de hip-hop muziek van zijn buren schreef hij dit album met niks anders dan een stemvervormer en een drumcomputer. Al zoekt hij op deze wijze naar andere uitersten, is het onmiskenbaar een Lambchop album geworden. Het terzijde staan van je geliefde is het onderliggende thema van For Love Often Turns Us Still, kortweg FLOTUS.
Met een elkaar goed aanvullende mix van synthetische en organische klanken blijft Wagner trouw aan zijn soulvolle benadering. Met oog voor het gewone als wel ongewone, koos men uitgerekend het 18-minuten durende sluitstuk The Hustle als single. Eerlijk is eerlijk, het is een mooi voorbeeld van hoe deze samensmelting tot een meeslepende en prikkelende schoonheid wordt verheven.

Tracks

Disc 1
1. In Care Of 8675309
2. Directions To The Can
3. Flotus
4. Jfk
5. Howe
6. Old Masters
7. Relatives #2
8. Harbor Country
9. Writer
10. Niv
11. The Hustle

nieuwsbrief