gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

ACDA & DE MUNNIK

ADEM-HET BESTE VAN

Label: MUSIC ON VINYL
Releasedatum: 28-10-2016
Herkomst: NL
Item-nr: 3611544
EAN: 8719262001794
Levertijd: Gemiddeld 28 werkdagen

Recensie

180 gram audiophile vinyl
Gatefold sleeve / insert
Speciaal gemastered voor vinyl
Nieuw, customized artwork

Op dit unieke verzamel-LP Adem - Het Beste Van Acda & de Munnik staan de kenmerkende hits "Het Regent Zonnestralen", 'Ren Lenny Ren", "Verkeerd Verbonden" en "De Kapitein Deel II" (CD van mij, CD van jou). Het artwork voor deze compilatie is uniek en geheel in samenwerking gemaakt. De foto's op de voorkant van het album en aan de binnenkant van de klaphoes zijn geschoten in Frankrijk, tijdens het schrijven van de nummers voor het album waar het succes allemaal mee begon.

19 jaar geleden begon het duo Acda & De Munnik, naast een reeks uitverkochte theatertours, aan een reeks uiterst succesvolle albums. Allereerst kwam in 1997 het titelloze album uit met daarop de bekende hits "Als Het Vuur Gedoofd Is", "Lopen tot de zon komt", "Vondelpark vannacht" en de inmiddels befaamde cover van het Jacques Brel nummer "De stad Amsterdam".

Na de release van Acda & De Munnik kwam het tweede album Naar Huis uit, met daarop hun grootste hit "Niet Of Nooit Geweest". Naast deze monster hit, bevat dit album een flink aantal bekende en geliefde liedjes, zoals het nummer over het overlijden van John Lennon "Laat Me Slapen", "De Kapitein" en "Het Regent Zonnestralen"

Uiteraard staan ook de kenmerkende Acda & De Munnik hits 'Ren Lenny Ren", "Verkeerd Verbonden" en "De Kapitein Deel II" (CD van mij, CD van jou) op de unieke verzamel-LP Adem - Het Beste Van Acda & de Munnik.

Het artwork voor deze compilatie is uniek en geheel in samenwerking gemaakt. De foto's op de voorkant van het album en aan de binnenkant van de klaphoes zijn geschoten in Frankrijk, tijdens het schrijven van de nummers voor het album waar het succes allemaal mee begon.

Ondanks dat beide heren in goed overleg besloten om in 2015 te stoppen met de samenwerking, blijven de legendarische verhalen en liedjes over Herman en Lenny bestaan en heeft hun werk een onmiskenbare indruk gemaakt in de Nederlandse popmuziek.
Door Redactie op 2016-09-23

Tracks

Disc 1
1. Niet Of Nooit Geweest
2. Groeten Uit Maaiveld
3. Laat Me Slapen
4. Ren Lenny Ren
5. Mooi Liedje
6. Vondelpark Vannacht
7. Het Regent Zonnestralen
8. Als Je Bij Me Weggaat
9. Totdat Ik Jou
10. De Kapitein Deel Ii
11. (Noem Me) Oud Verdriet
12. Als Het Vuur Gedoofd Is
Disc 2
1. Lopen Tot De Zon Komt
2. Dag Esmee
3. De Kapitein
4. Brussel Moeten Heten
5. Lena (Live)
6. Schoolplein (Live)
7. Morgen Is Ze Weg
8. Jaren Ver Van Hier
9. Vandaag Ben Ik Gaan Lopen
10. De Stad Amsterdam
11. Verkeerd Verbonden
12. Een Spaanse Moslim Groet Zijn God

nieuwsbrief