gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. What A Wonderful World
2. La Vie En Rose (Single Version)
3. Hello, Dolly! (Album Version)
4. On The Sunny Side Of The Street (Album Version)
5. Basin Street Blues
6. Blueberry Hill
7. C'est Si Bon
8. The Dummy Song (Single Version)
9. Chloe (Song Of The Swamp) (Single Version)
10. I Still Get Jealous
11. When You're Smiling (The Whole World Smiles With You) (With Intro)
12. Kiss Of Fire (Single Version)
13. Sittin' In The Sun (Single Version)
14. A Kiss To Build A Dream On (Album Version)
15. High Society
16. When It's Sleepy Time Down South
17. It Takes Two To Tango (Single Version)
18. Skokiaan (South African Song) (1994 All Time Greatest Hits Version)
19. Hello Brother (Single Version)
20. La Cucaracha (Single Version)
Disc 2
1. Moon River
2. Down By The Riverside
3. Someday (You'll Be Sorry) (1955/Live At The Crescendo)
4. April In Portugal
5. When The Saints Go Marching In (Single Version)
6. It's Been A Long, Long Time (Album Version)
7. Sincerely
8. Cabaret (Single Version)
9. (When We Are Dancin') I Get Ideas (Single Version)
10. Ramona
11. Memories Of You
12. Only You
13. Gone Fishin'
14. Mahogany Hall Stomp (Single Version)
15. Otchi-Tchor-Ni-Ya
16. Ko Ko Mo (I Love You So)
17. Jeepers Creepers (Album Version)
18. Dream A Little Dream Of Me
19. Brother Bill (Live (1955 Crescendo Club))
20. Don't Fence Me In (Live At The Crescendo Club/1955)