gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Er zijn weinig in de eighties opgekomen grote sterren die hun populariteit gedurende de jaren


Disc 1
1. Even Better Than The Real Thing
2. Mysterious Ways
3. Beautiful Day
4. Electrical Storm (William Orbit Mix / Full Length)
5. One
6. Miss Sarajevo (Single Radio Edit)
7. Stay (Faraway, So Close!)
8. Stuck In A Moment You Can't Get Out Of
9. Gone (Mike Hedges Mix)
10. Until The End Of The World
11. The Hands That Built America (Theme From "gangs Of New York")
12. Discothèque (Mike Hedges Mix)
13. Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me (From 'batman Forever')
14. Staring At The Sun (Mike Hedges Mix)
15. Numb (Mike Hedges Mix)
16. The First Time (Album Version)