gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Duke`s Place
2. I`m Just A Lucky So And So
3. Cottontail
4. Mood Indigo
5. Do Nothin` Till You Hear From Me
6. The Beautiful American
7. Black And Tan Fantasy
8. Drop Me Off In Harlem
9. The Mooche
10. In A Mellow Tone
11. It Don`t Mean A Thing (If It Ain`t Got That Swing)