gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. I Ain't No Joke
2. Eric B. Is On The Cut
3. My Melody
4. I Know You Got Soul
5. Move The Crowd
Disc 2
1. Paid In Full
2. As The Rhyme Goes On
3. Chinese Arithmetic
4. Eric B. Is President
5. Extended Beat