gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Op een balletschool in een afgelegen dorp in de buurt van de Alpaca-berg, begon Yīn Yīn als een in-studio experimenteel project van Kees Berkers en Yves Lennertz, waarbij Zuidoost-Aziatische muziek uit de jaren 60 en 70 werd onderzocht. In de afgelopen jaren heeft het project zich ontwikkeld tot een energieke band, waarbij een mix van wereldmuziek, disco, funk en electro wordt gevierd.

Met hun debuutband getiteld 'Pingpxng' zette Yīn Yīn het toneel voor een samenwerkingspraktijk die de specifieke muzikale interesses van haar leden combineert, evenals de interactie tussen individuele interesses en muziekgenres van over de hele wereld. Voortdurend vasthoudend aan een radicale experimentele houding, hebben ze nieuwe vormen van muziek kunnen ontdekken en creëren, zonder last te hebben van grenzen of beperkingen.
Na twee 7-inch releases op Bongo Joe Records en Paradiso Vinyl Club, zal hun langverwachte album 'The Rabbit That Hunts Tigers' worden uitgebracht. Op 9 november wordt deze gepresenteerd tijdens Le Guess Who? in Utrecht. Het album weerspiegelt briljant de continue ambitie van Yīn Yīn de boel op te schudden. .Een landschap waar konijnen op tijgers jagen.Inderdaad ; de toekomst ziet er maf en rooskleurig uit voor Yīn Yīn.

Door Redactie op 2019-10-02

Tracks

Disc 1
1. Nata Ni Thale
2. Pingpxng
3. One Inch Punch
4. Lotus
5. Thom Ki Ki
6. On Yiep
7. Alpaca Mountain
8. Kroy Wen
9. Sui Ye
10. The Rabbit That Hunts Tigers
11. A Ballad For Chong Wang
12. The Sacred Valley Of Cusco

nieuwsbrief