gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Leer de kunst van het mixen met de nieuwe DJM-250MK2. Deze 2-kanaalsmixer zit boordevol professionele kenmerken die hij overgenomen heeft van de DJM-900NXS2, en je kunt hem aansluiten op elke mogelijke opstelling.

Als je graag draait met digitale muziekbestanden maar ook houdt van het gevoel van vinyl onder je vingers, dan kun je het meegeleverde rekordbox dj gebruiken in combinatie met de rekordbox dvs-software, om de digitale nummers op je computer te manipuleren met een draaitafel en ons controlevinyl.

2-kanaalsmixer
Met de meegeleverde programma's rekordbox dj en rekordbox dvs, zijn controleknoppen die zichzelf uitwijzen en zijn kristalheldere lay-out, is de DJM-250MK2 een mixer die volledig aansluit bij jouw instincten. Dankzij de Magvel Crossfader en de Sound Color FX, die hij beide heeft overgenomen van de professionele DJM-900NXS2, garandeert deze 2-kanaalsmixer jou de nodige accuraatheid om te scratchen en te mixen.



Door Redactie op 2019-10-23

nieuwsbrief