gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

De gebeurtenissen van het tweede hoofdstuk van My Brilliant Friend gaan verder waar het eerste seizoen was gestopt. Lila en Elena zijn zestien en hebben allebei het gevoel dat ze vastzitten in een sleur. Lila is net getrouwd, maar door de achternaam van haar man aan te nemen, is het alsof ze zichzelf heeft verloren. Elena is een modelstudent, maar tijdens de huwelijksreceptie van haar vriendin realiseert ze zich dat ze noch binnen noch buiten de buurt gelukkig is.

Tijdens een vakantie op Ischia ontmoeten de twee vrienden opnieuw de oude jeugdvriendin Nino Sarratore, die inmiddels een veelbelovende universiteitsstudent is geworden. De schijnbaar terloopse ontmoeting verandert de aard van hun band voor altijd, waardoor ze naar twee totaal verschillende werelden worden gestuurd. Lila wordt een bekwame verkoopster in de elegante schoenenwinkel van de machtige familie Solara, in het centrum van Napels; Elena, aan de andere kant, zet hardnekkig haar studie voort en is zelfs bereid om te verhuizen om aan de universiteit in Pisa te gaan studeren. De gebeurtenissen van My Brilliant Friend nemen je samen met de twee meisjes mee door de onstuimige jaren van hun jeugd terwijl ze elkaar volgen, elkaar uit het oog verliezen voordat ze elkaar weer terugvinden.
Door Redactie op

nieuwsbrief