gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Hoewel Matthew Sweet nooit een grote commerciële doelgroep heeft weten te bereiken, zijn zijn liedjes altijd van hoogstaande kwaliteit. Zo ook deze twaalf songs op het nieuwe album Catspaw. Het rammelt, het kraakt en niet alles is even zuiver (gezongen) en je hebt het gevoel dat het in de keuken is opgenomen, maar niets is minder waar: de liedjes zitten bijzonder ingenieus in elkaar met uitstekend gitaarwerk en de meerstemmige zanglijntjes doen je vanaf de eerste (of toch uiterlijk de derde) draaibeurt meezingen met de mierzoete melodieën.
Al sinds eind jaren 80 van de vorige eeuw maakt Sweet deze liedjes en eigenlijk zit er in al die albums geen slechte tussen – enige is dat zijn muziek niet veel radiovriendelijker is dan pakweg, KINK FM en Studio Brussel (Come Home en Best Of Me konden wel eens een radio-hitje blijken), maar hey - als je van zoet houdt, dan is Matthew Sweet één van de lekkerste alternatieve snoepjes in muziekland. Eet smakelijk!
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Blown Away
2. Give A Little
3. Challenge The Gods
4. Come Home
5. Drifting
6. Best Of Me
7. Stars Explode
8. Hold On Tight
9. At A Loss
10. No Surprise
11. Coming Soon
12. Parade Of Lights

nieuwsbrief