gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Boek + CD

Het boek + cd van The Irrational Library + TRIK is een cross-over project dat politiek design, nieuws-cartoons, ’spoken word‘ en muziek met elkaar verbindt. Het nieuwe boek vol sociaal-politieke illustraties/cartoons van illustrator TRIK is tevens het derde muziekalbum van de band The Irrational Library. Met een voorwoord van Leon Verdonschot en Joost Swarte.

’We…are Doomed' (Pragmatic Propaganda) is een cross-over project dat politiek design, nieuws-cartoons, ’spoken word‘ en muziek met elkaar verbindt. Het nieuwe boek vol sociaal-politieke illustraties/cartoons van illustrator TRIK is tevens het derde muziekalbum van de band The Irrational Library. Om de dieperliggende boodschap van ’Pragmatic Propaganda' zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen zijn de grafische werken van TRIK gecombineerd in woord en beeld met de teksten van leadzanger en dichter Joshua Baumgarten, en viceversa. Dit is cartoon-activisme ’meets‘ spokensoulpunkrock‘n roll. Zet de cd/plaat op, duik in het boek en wordt gebombardeerd. Als je wilt weten waar we als wereld op dit moment staan, is dit het tijdsdocument wat je niet wilt missen. Naast verscheidene on- en offline promotie, gaat er een live propagandatour plaatsvinden met diverse performances langs event locaties, kunstgalerie festivals en overige podia, vol kunst, muziek en performances. Hierbij zal het werk van TRIK op diverse wijze de combinatie en confrontatie aangaan met de muziek van de band The irrational Library, in een ’full-spectre‘ live performance. Come get some!

Tour:
23 jan Nieuwe Vide Haarlem (BOEK/ALBUM launch)
4 tm 7 feb Roodkapje, Art Rotterdam
12 feb NP3 Groningen

Door Redactie op

nieuwsbrief