gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Bloodhound Gang - Show Us Your Hits (Coloured Vinyl)
Door Redactie op


Disc 1
1. Altogether Ooky
2. Fire Water Burn
3. Along Comes Mary
4. Foxtrot Uniform Charlie Kilo
5. The Bad Touch
6. No Hard Feelings (Album Version)
7. A Lap Dance Is So Much Better When The Stripper Is Crying
8. Kiss Me Where It Smells Funny (Album Version)
Disc 2
1. The Ballad Of Chasey Lain
2. Screwing You On The Beach At Night (Album Version (Explicit))
3. Three Point One Four
4. You're Pretty When I'm Drunk (Album Version / Clean Version)
5. Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss (Album Version)
6. I Hope You Die
7. My Dad Says That's For Pussies
8. Disco Pogo