gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

176 pagina’s, 22 x 30 cm, Hardcover

Hoe kwam de achttienjarige Jonas van der Geest aan zijn eind? In de voortuin naast zijn ouderlijk huis werd hij op een nacht dood aangetroffen met enkel een bloederige snee op zijn voorhoofd. Heeft Jonas’ dood iets te maken met de drie UFO’s die hij een jaar eerder boven de Bomenbuurt heeft zien hangen? Of met zijn geheime liefde voor de Turks-Nederlandse Nuriye? Hoe kan een metalen afsluitdeksel zomaar van een boorgat afschieten en een vriend van Jonas de linkerarm afhakken? Welke woekeringen groeien er uit het wondweefsel van Ido Lindemans en de tientallen anderen die, verspreid over de hele wereld, door vallend metaal getroffen werden? Wat is er zo lekker aan plastic? Wie is toch die geheimzinnige buurman Kloosterman onder wiens Japanse kers Jonas gestorven was? Harry Kleijn, de inspecteur die met het onderzoek naar de dood van de tiener is belast, kan er bijna geen chocola van maken. Hij moet trachten het geloof in zichzelf, in zijn werk en in de toekomst van de mensheid overeind te houden. Want wat zou het toch betekenen wanneer vreemde wezens ons keer op keer waarschuwen voor het einde van de wereld?

In dit tweede deel van In Hollandia Suburbia zijn opnieuw groteske gebeurtenissen verweven met puur menselijk drama. In een wereld vol rijtjeshuizen leven vele geheimen. Raadsels zullen worden opgelost maar een mysterie blijft het.
Door Redactie op

nieuwsbrief