gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

OPERA ALASKA

STAYING/HOPE -COLOURED-

Label: PARADISO VINYL CLUB
Releasedatum: 12-06-2021
Herkomst: NL
Item-nr: 4267196
EAN: 9507148598594
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

1 x 7inch

Rsd 21 / Solid Yellow Coloured Vinyl

Marien Dorleijn en Marzio Scholten vormen samen Nederlandse indieband Opera Alaska. Dat de twee muzikanten al jarenlang roergangers in de Nederlandse muziek zijn is duidelijk te horen; in een zeer korte tijd is een bijzonder project ontstaan met met speelse indie, dansbare grooves en dromerige melodieën. Na een prachtig debuutabum dat begin 2020 uitkwam op Excelsior Recordings, brengt de band nu een exclusieve single uit op Paradiso Vinyl Club in samenwerking met Excelsior Recordings. Leden van Paradiso Vinyl Club zullen de single thuis ontvangen, daarnaast is de single verkrijgbaar in deelnemende platenwinkels tijdens de RSD drop op 12 juni.
Paradiso Vinyl Club is het onafhankelijke platenlabel van Paradiso Amsterdam. Paradiso steunt graag artiesten waar zij in gelooft door ze een single op vinyl aan te bieden met een releaseshow erbij. Op die manier probeert Paradiso een steentje bij te dragen aan talentontwikkeling in het Nederlands muzieklandschap, en artiesten en muziekliefhebbers met elkaar in contact te brengen. Voor €6 per maand kan je lid worden van Paradiso Vinyl Club en ontvang je alle releases thuis in de brievenbus. Speciaal voor Record Store Day zal deze release ook eenmalig in de winkels te krijgen zijn in gelimiteerde oplage.
Door Redactie op

nieuwsbrief