Open main menu

winkelmandje

Geen artikelen geselecteerd
ONZE WINKELS ZIJN WEER GEOPEND BESTEL & HAAL AF @ CONCERTO OF PLATO VOOR 16:00 BESTELD MORGEN IN HUIS

Recensie

In oktober 2021 verschijnt het luxe coffee table boek Retsisrepus: 1001 Supersister moments, een rijk geïllustreerde concert chronologie + discografie van de progressieve nederpoplegende Supersister. Dit XL size (30 x 30 cm) ‘fotoboek’ (het is zoveel meer dan gewoon een fotoboek!) is uitgevoerd in full colour met foto’s op groot formaat, afkomstig uit privéarchieven en het archief van de band.
De rode draad die je door het boek leidt, bestaat uit '1001 Supersister-momenten’: alle bekende optredens, opnamesessies, bootlegopnamen en andere belangrijke momenten uit het bestaan van Supersister. Door Fred Baggen, auteur van de biografie, omgekeerd chronologisch in kaart gebracht. Waarna het fotoboek afsluit met de volledige Supersister discografie,
inclusief afbeeldingen van alle – zelfs niet uitgebrachte – LP's, singles en CD hoezen. Bij elkaar weer 300 pagina's Supersister kijk- en leesplezier! (tweetalig: Engels en Nederlands)

Looking back
Dit nieuwe boek is gerealiseerd in nauwe samenwerking met Robert Jan Stips en longtime manager Aad Link. Omdat Supersister altijd op zoek is naar iets bijzonders, opperde Robert Jan het idee om dit boek in omgekeerde chronologische volgorde aan te pakken. Retsisrepus: 1001 Supersister moments opent dus met het Supersister Projekt in 2021 en eindigt met The Blubs in 1964. ‘Begin goed, al goed,’ zo beargumenteerde Robert Jan zijn keus.
Door Redactie op
.

nieuwsbrief